KASTEN OP MAAT

Bent u niet zomaar op zoek naar EEN kast maar bent u op zoek naar UW kast, waar je zelf de kleur,materialen en afwerking kan bepalen?

Dressing, bureau, berging, inkomhal, Verloren hoekje onder de trap, .. ? Kortom bij Jim’s projects kan je terecht voor al uw kasten op maat.

BINNENDEUREN

Van een simpele schilderdeur naar een massief eiken deur of misschien een eerder strak design met invisible door? Helemaal in glas? Eindeloze mogelijkheden

Met de grootste zorg realiseren wij het interieur van Uw dromen!

Aluminium Vliegenramen en Deuren

Een vliegenraam is onmisbaar in elke woning. Wilt u graag uw slaapkamer verluchten voor het slapen gaan?Met een vliegenraam zullen de muggen en andere insecten geen kans krijgen om uw nachtrust te verstoren.

Vliegenramen zijn ecologisch, diervriendelijk en bijzonder efficiënt.

Dankzij een handig klemsysteem zijn de vliegenramen gemakkelijk te plaatsen, maar ook even gemakkelijk te verwijderen.

De producten zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en zijn van hoogstaande kwaliteit.

Zolders en Gyprocwerken

Ook zolders kunnen volledig ingericht worden, misschien heeft u een extra kamer nodig of een leuke speelruimte voor de kinderen.

Alle gyprocwerken zoals voorzetwanden, scheidingswanden, plafonds zijn voor Jim’s Projects geen enkel probleem, alles kan verwezenlijkt worden naar uw wensen.

TOTAALREALISATIES

U wilt graag een extra kamer renoveren maar er ligt nog geen elektriciteit, of u heeft een velux nodig? Ook dit nemen wij voor onze rekening . Wij coördineren de uitvoering tot in de kleinste details, wij werken samen met vakmannen in hun stiel en u heeft maar 1 aanspreekpunt.